Reistips

Tuk Tuk Cambodja

Goedkoop en voorbereid op reis: 6 Budget tips

Eigenlijk begint de voorpret van een reis al maanden van te voren, of nou ja voorpret, wanneer je over de juiste informatie beschikt. Uit eigen ervaring weten we dat er een hoop op je af komt tijdens de voorbereidingen van een reis. Daarom willen wij jou helpen met de voorbereidingen voor een (backpack)reis!

Mindset reizen

Reizen & mindset

Wil jij heel graag een reis gaan maken, maar is er iets wat je tegenhoudt? De eerste stap om je droomreis te realiseren heeft alles te maken met je mindset. Maar wat houdt dit precies in en hoe ontwikkelen je een positieve mindset? Je leest het in deze blog.

Duurzaam reizen wanderlovers

8 Handige tips voor duurzaam reizen

Als wij aan het reizen zijn, willen we dit zo duurzaam mogelijk doen. Dit houdt in dat we rekening houden met de mensen en cultuur, het milieu en de lokale economie. In deze blog geven we je tips voor duurzaam reizen. Een aantal van deze tips kun je ook toepassen in het dagelijks leven!

De beste warungs in Canggu, Bali

De beste warungs in Canggu, Bali

Een bezoek aan warungs op Bali is een geweldige manier om de Indonesische keuken te proeven en het lokale leven te ervaren. In deze blog lichten we een aantal van onze favoriete warungs uit, waar je heerlijk lokaal kunt eten!

Vaccinatie voor op reis

Vaccinaties voor op reis

We krijgen regelmatig vragen over reisvaccinaties. Welke vaccinaties heb je nodig als je een verre reis gaat maken? Zijn die reisvaccinaties wel echt nodig of zijn het alleen adviezen?
Daarom hebben we over dit onderwerp een blog geschreven

Backpack reistips

18 Handige tips voor beginende backpackers

Hoe kun je je als beginnende backpacker goed voorbereiden op je eerste backpackreis en met welke tips kun je het meeste uit je backpack avontuur halen? In deze blog delen we onze 18 tips!

Inpaklijst reis

Inpakken aan de hand van inpaklijst

Laten we het maar meteen toegeven: Ook wij nemen vaak meer bagage mee dan we werkelijk nodig hebben en we zijn nog steeds lerende hierin. Wij vinden het zelf fijn om als voorbereiding op papier te zetten wat we denken nodig te hebben. Hier kun je ons voorbeeld voor een inpaklijst in een PDF-bestand downloaden.

Vliegtuig

Tips voor vliegtickets boeken

Je hebt je bestemming en de periode wanneer je wilt gaan reizen bepaald. Nu ga je op zoek naar vliegtickets. Tegenwoordig zijn er zo veel mogelijkheden om (online) vliegtickets te boeken, daarom hebben we de manieren die wij in het verleden hebben gebruikt voor je beschreven.

money, finance, financial

Handige tips om kosten te besparen op reis

In de vorige blog hebben we geschreven over budget tips die je voor de reis kunt gebruiken. Nu gaan we het hebben over hoe je tijdens de reis geld kunt besparen.

Canyoning Dalat

Activiteiten op reis

Of je nu liever op een actieve reis gaat of het op vakantie liever rustig aan doet, er zijn altijd wel activiteiten op bestemming die bij jouw interesses passen. Maar hoe boek je nu een activiteit of tour die bij jouw interesses en budget past? Wij geven je een aantal handige tips voor het boeken van een activiteit of tour op reis!

apps

11 Handige reis apps

Er bestaan tegenwoordig veel handige apps die je tijdens het reizen kunt gebruiken om bijvoorbeeld een accommodatie te vinden of om een route uit te stippelen. Welke apps gebruiken wij tijdens het reizen? Wij delen onze favoriete gratis reisapps die je vooraf kunt downloaden en gebruiken op jouw bestemming

apps

6 Handige reisapps voor een reis naar Australië

In deze blog delen we onze favoriete gratis reisapps die je kunt gebruiken op elke bestemming. Tijdens het reizen door Australië gebruikten we nog een aantal andere handige reisapps. Wil je weten welke? Je leest het in deze blog!