DARE TO WANDER

Welkom bij ons online programma!
Dare to Wander is hét online programma die jou gaat helpen bij het realiseren van jouw eerste verre reis en meer!

“We have nothing to lose and a world to see.”

Als je 'JA' hebt geantwoord op bovenstaande vragen, dan ben je er helemaal klaar voor om met Dare to Wander te beginnen!

Wil je meer weten over Dare to Wander?
Lees hieronder onder meer over het programma!

Become a Wanderlover

Het online programma Dare to Wander bestaat uit een training en een community voor beginnende reizigers.
In de training leer je jezelf voor te bereiden
op je eerste verre reis,
zodat je zelfverzekerd op reis gaat.
Je gaat doelen voor jezelf stellen, leert hoe je
deze kunt realiseren
en ontwikkelt nieuwe vaardigheden.
De opdrachten die je tijdens de training krijgt,
zorgen ervoor dat je sterk in je schoenen staat
en je doelen en dromen nastreeft.
Op reis, maar ook in het dagelijks leven.

De interactieve training bestaat uit korte video’s
en een combinatie van werkboek- en praktijkopdrachten.
Je bent geen uren naar ‘saaie’ uitleg aan het kijken,
maar gaat actie ondernemen en uit je comfortzone stappen!
In de community kun je jouw vragen stellen over de opdrachten
uit de training, maar ook om hulp vragen en advies geven aan
andere reizigers en toekomstige reisgenoten ontmoeten!

Wij hebben ons gerealiseerd dat positieve energie, de juiste denkwijze en uit je comfortzone durven stappen nodig zijn om voorbereid en zelfverzekerd op reis te gaan!

Tijdens het programma:

Inhoud programma Dare to Wander:

 • Direct toegang tot de interactieve training met 9 modules
 • Een werkboek (online invulbaar) waarin je een deel van de opdrachten uitvoert
 • Praktijk opdrachten
 • BONUS: Q&A’s, extra trainingen, podcasts en meer!
 • Lidmaatschap van de Dare to Wander community, waar je jouw vragen kunt stellen, om feedback kunt vragen
  en andere beginnende reizigers leert kennen
 • Optioneel: 1x 45 minuten 1:1 Reis coaching t.w.v. €50

Inhoud training:

Module 1

In deze module leer je inzicht te verkrijgen in wat jij echt wilt en op basis hiervan ga je doelen stellen voor jezelf.

Module 2

In deze module ga je ontdekken wat jouw drijfveer is vervolgens ga je jouw droom visualiseren, zodat je jezelf realiseert wat er gebeurt wanneer jij consistent aan jouw doelen werkt.

Module 3

In de volgende module ga je inzicht verkrijgen in jouw huidige inkomsten- en uitgavenpatroon. Vervolgens leer je op basis van dit overzicht en jouw doelen een realistisch spaarplan te maken.

Module 4

In module 4 ontdek je wat de obstakels zijn die jou (onbewust) tegenhouden om je eerste verre reis te gaan realiseren, hoe dit invloed heeft op de keuzes die je maakt en hoe je dit patroon kunt veranderen.

Module 5

Het is tijd om aan je organisatie skills te gaan werken! Je gaat je dagelijkse activiteiten tracken en prioriteiten stellen, zodat je leert om bewuste keuzes te maken.

Module 6

Module 6 draait om praten, luisteren en non-verbale communicatie. Je leert connecties te maken en om te gaan met onverwachte situaties op reis.

Module 7

Het is tijd om uit je comfortzone te stappen! We gaan werken aan je flexibiliteit en je gaat leren hoe je belemmerende overtuigingen omzet naar positieve gedachten.

Module 8

Een moment om te reflecteren. Wat heb je tot nu toe geleerd en waarom is het zo belangrijk om dagelijks even stil te staan?

Module 9

In deze laatste module vertellen we je waarom een gezonde leefstijl op reis belangrijk is en wat je kunt doen om fit te blijven!

Is je het een investering waard:

 • Als je door het volgen van Dare to Wander voorbereid en zelfverzekerd op reis kunt gaan, waardoor je jouw dromen waar kunt maken?
 • Als jij dankzij Dare to Wander inzicht krijg in je financiële situatie, beperkende gedachten kan loslaten en weet hoe je hoe je tegenslagen kunt omzetten naar leermomenten?
 • Als dit programma ervoor zorgt dat jij over 3 of 6 maanden op reis gaat, eindelijk je droom gaat najagen, je uit je comfortzone durft te stappen en open staat voor nieuwe contacten?

3 maanden lidmaatschap

6 maanden lidmaatschap

FAQ

In ons online programma leer je jezelf op een interactieve manier voor te bereiden op je eerste verre reis. Je leert je droom op een om te zetten naar een plan, zodat je voorbereid en zelfverzekerd op reis gaat en uit je comfortzone durft te stappen. Geen urenlange video’s, maar actie!
Naast het volgen van de training word je lid van de Dare to Wander community, waar je jouw vragen kunt stellen en connecties met andere reizigers opbouwt.

Tja, wanneer is het volgens jou wel het juiste moment? Wil jij jouw eerste verre reis gaan maken, maar weet je niet waar je moet beginnen, twijfel je over alle keuzes die je moet maken of sta je op het punt om je spaargeld uit te geven aan een reisorganisatie? Wil je je plannen realiseren, je zelf zelfverzekerd voelen en nieuwe avonturen aan gaan? Dan is het nu tijd om actie te ondernemen!

Ja zeker! Word jij tegengehouden om je volgende reis te gaan maken omdat je twijfelt over de keuzes die je maakt en een doel voor ogen wilt hebben en wil je voordat je weer op reis gaat andere reizigers leren kennen? Ook dan is Dare to Wander geschikt voor jou!

Je kunt maandelijks instappen. Als je jezelf aanmeld via het inschrijfformulier op deze pagina, kom je op de wachtlijst te staan. Volg ons ook op Instagram @wanderlovers.nl voor updates. Hier delen we ook de eerstvolgende startdatum!

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail met jouw inloggegevens en een uitnodiging voor onze Dare to Wander community op Discord.
Vervolgens kun je inloggen in de online leeromgeving. Hier introduceren we de training en de community. Vervolgens download je Discord, neem je de richtlijnen van de community door en stel je jezelf voor aan je medereizigers.  Je bent ready to take off!

De training doorloop je in je eigen tempo. De training bestaat uit 9 modules. Onder elke module staan 2 of 3 lessen. Per les krijg je een korte introductie en een opdracht. Je bent gemiddeld één uur met een les bezig.

We raden je aan om dagelijks actief te zijn in de community, zodat je info die je krijgt zo effectief mogelijk kunt implementeren.
Als je dit dagelijks bijhoud, zal je per dag 15-30 minuten bezig zijn met de community.

Ja. De informatie die je in de video’s krijgt, ga je toepassen aan de hand van een opdracht. Pas wanneer je de opdracht hebt uitgevoerd, krijg je toegang tot de volgende module.

Je houd 3 of 6 maanden toegang tot de community, afhankelijk van het lidmaatschap dat je kiest. Je houd onbeperkt toegang tot een training. 
Als er tussendoor nieuwe content aan een training wordt toegevoegd krijg jij hier ook toegang over. Wanneer wij besluiten om een training te verwijderen, dan krijg jij hier uiterlijk 3 maanden van te voren bericht over.

De factuur heb je gekregen via Mollie. Je kunt in je e-mail op zoek gaan naar een mail afkomstig van Mollie. Kun je de factuur echt niet vinden? Neem dan contact met ons op via info@wanderlovers.nl. 

Nadat jij bent ingestapt in ons programma, krijg je toegang tot de Dare to Wander community. Hier kun je je vragen stellen over de training, maar ook over jouw reisplannen. In het programma onder de module ‘Introductie’ geven we je meer informatie over over de community. 
Heb je een persoonlijke vraag? Dan kun je ons natuurlijk altijd een e-mail sturen op: info@wanderlovers.nl.

Voor deze prijzen hebben we besloten dat het niet mogelijk is om in termijnen te betalen.

Op de inlogpagina vind je een link naar ‘wachtwoord vergeten’. Vul daar het e-mailadres in die je bij ons hebt opgegeven en vervolgens ontvang je een e-mail waarmee je je wachtwoord kunt veranderen. 

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste blogs, handige reistips en ons online reisprogramma!