DARE TO WANDER

Dare to Wander is het online programma dat jou als avontuurlijke reiziger begeleid
bij het realiseren van jouw droom!

“We have nothing to lose and a world to see.”

Als je 'JA' hebt geantwoord op bovenstaande vragen, dan ben je er helemaal klaar voor om met Dare to Wander te starten!

Wil je meer weten over Dare to Wander?
Lees hieronder onder meer over het programma!

Become a Wanderlover

Het online programma Dare to Wander bestaat uit een community en een leerplatform voor avontuurlijke reizigers.
Op het leerplatform ontwikkel je de vaardigheden die je nodig hebt als digital nomad,
zodat je er klaar voor bent om voor onbepaalde tijd op reis te gaan.
Je gaat je droom stap voor stap omzetten naar een plan en hier consistent aan werken.
Je leert om te gaan met de uitdagingen die je tijdens dit avontuur tegenkomt, zodat je een succesvolle digital nomad wordt.

Het interactieve leerplatform bestaan uit korte video’s en een combinatie van theorie- en praktijkopdrachten. Je bent geen uren naar ‘saaie’ uitleg aan het kijken, maar gaat actie ondernemen zodat je vaardigheden gaat ontwikkelen die je als digital nomad nodig hebt.

In de besloten community met gelijkgestemden kun je terecht voor feedback en nieuwe inzichten, maar hier kun je ook terecht met jouw vragen, ervaringen en uitdagingen die je tijdens dit avontuur tegenkomt.

Actie, uit je comfortzone durven stappen, de motivatie om nieuwe skills te leren en de juiste support zijn de vereisten om je droom om digital nomad te worden te realiseren!

Tijdens het programma:

Inhoud programma Dare to Wander:

  • Direct toegang tot het online leerplatform
  • Een mix van theorie-en praktijk opdrachten
  • Lidmaatschap van de Dare to Wander community
  • Maandelijkse trainingen
  • Maandelijkse training van gastspreker (topics: mindset, ondernemen, reizen)
  • Optioneel: 1x 45 min 1:1 Brainstorm sessie

Inhoud training:

Module 1

Hoe goed ken jij jezelf? Wat vind jij belangrijk in je leven? In deze module krijg je inzicht in je kernwaarden en hoe je er dagelijks aan kunt werken om je leven als digital nomad te realiseren.

Module 2

In deze module ga je ontdekken wat jouw drijfveer is, jouw motivatie die er voor zorgt dat je consistent aan het realiseren jouw droom blijft werken. Financiële planning hoort hier ook bij.

Module 3

In de volgende module ga je leren om te gaan met overtuigingen die je (onbewust) beperken om actie te nemen. De situatie is altijd neutraal, maar jouw mindset bepaalt hoe je hiermee om gaat.

Module 4

Je bent inmiddels goed op weg, maar dan komen de excuses. Waarom gebeurt dit en hoe ga je hiermee om? Je gaat je aan je doorzettingsvermogen werken en je word jezelf bewust van de valkuilen, zodat je leert door te gaan en succesvol wordt in wat je doet.

Module 5

Het is tijd om doelen te gaan stellen en je organisatie skills naar een volgend niveau te brengen! Iedereen heeft 24 uur in één dag, maar hoe ga jij met jouw tijd om?

Module 6

In module 6 ga je werken aan je communicatie vaardigheden. Communiceren doe je niet alleen door te praten, maar ook non-verbale communicatie speelt een grote rol. Hoe communiceer jij met je omgeving (op reis), je klanten? Hoe bouw je een duurzaam netwerk op? We leren je wat de kracht van (non-)verbale communicatie is en jij gaat hier vervolgens zelf mee aan de slag.

Module 7

We zijn altijd maar druk met het leven, maar het is ook belangrijk om tijd voor jezelf te nemen. We leren je hoe je jouw weerbaarheid en daarmee je zelfvertrouwen vergroot. 

Module 8

Krijg je te maken met uitdagingen? In module 8 leer je hiermee om te gaan, zodat je door blijft gaan ondanks de uitdagingen die je tijdens dit avontuur tegenkomt.

Module 9

Wat succesvolle digital nomads gemeen hebben? Een fysieke en mentale gezondheid. Dit is essentieel is om succesvol te zijn in wat je doet. Wat gezonde gewoontes zijn en hoe je deze volhoudt (ook tijdens het reizen) leer je in de laatste module.

Is je het een investering waard:

  • Als je door Dare to Wander stopt met uitstellen en je droom om digital nomad te worden nu echt gaat realiseren?
  • Als jij dankzij Dare to Wander gefocust blijft op wat je echt wilt en een persoonlijke ontwikkeling doormaakt? 
  • Als je tijdens dit programma gelijkgestemden leert kennen en de juiste support om je heen hebt, zodat je open leert staan voor feedback en nieuwe inzichten?

6 maanden lidmaatschap

6 maanden lidmaatschap

FAQ

In ons online programma leer je op een interactieve manier de vaardigheden die je nodig hebt om een succesvolle digital nomad te worden. Je gaat je droom omzetten naar een plan en hier consistent aan werken. Geen urenlange video’s, maar actie!
Daarnaast word je lid van de Dare to Wander community: een veilige omgeving met gelijkgestemden waar je 24/7 terecht kunt met je vragen, voor feedback, nieuwe inzichten en support.

Tja, wanneer is het volgens jou wel het juiste moment? Wil jij verandering in je leven, maar weet je niet waar je moet beginnen en heb je hier support bij nodig? Wil je niet maanden tijd verliezen om alles zelf uit te zoeken? Wil je het avontuur aan gaan en geen spijt hebben van de dingen die je niet hebt gedaan? Dan is het nu tijd om actie te ondernemen!

Je kunt maandelijks instappen. Als je jezelf aanmeld via het inschrijfformulier op deze pagina, kom je op de wachtlijst te staan. Volg ons ook op Instagram @wanderlovers.nl voor updates. Hier delen we ook de eerstvolgende startdatum!

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail met jouw inloggegevens en een uitnodiging voor onze Dare to Wander community op Discord.
Vervolgens kun je inloggen in de online leeromgeving. In de introductie geven we je uitleg over het leerplatform en de community. Je bent ready to take off!

Het leerplatform bestaat uit 9 modules. De modules doorloop je in je eigen tempo. Onder elke module staan 3- 5 lessen. Per les krijg je een korte introductie en een opdracht. Je bent gemiddeld één uur met een les bezig.

We raden je aan om dagelijks actief te zijn in de community, zodat je consistent blijft werken aan het realiseren van je droom.

Ja. De informatie die je in de video’s krijgt, ga je toepassen aan de hand van een opdracht. Pas wanneer je de opdracht hebt afgerond, krijg je toegang tot de volgende module.

Je houd 6 maanden toegang tot de community en daarnaast onbeperkt toegang tot het leerplatform. 
Als er nieuwe content aan een training wordt toegevoegd krijg jij hier ook toegang over. Wanneer wij besluiten om een training te verwijderen, dan krijg jij hier uiterlijk 3 maanden van te voren bericht over.

De factuur heb je gekregen via de mail. Je kunt in je e-mail op zoek gaan naar een mail afkomstig van info@wanderlovers.nl. Kun je de factuur echt niet vinden? Neem dan contact met ons op via info@wanderlovers.nl. 

Nadat jij bent ingestapt in ons programma, krijg je toegang tot de Dare to Wander community. Hier kun je je vragen stellen. In het programma onder de module ‘Introductie’ geven we je meer informatie over over de community. 
Heb je een persoonlijke vraag? Dan kun je ons natuurlijk altijd een e-mail sturen op: info@wanderlovers.nl.

Voor het 12 maanden lidmaatschap is het in overleg mogelijk om in 2 termijnen te betalen.

Op de inlogpagina vind je een link naar ‘wachtwoord vergeten’. Vul daar het e-mailadres in die je bij ons hebt opgegeven en vervolgens ontvang je een e-mail waarmee je je wachtwoord kunt veranderen.