Inpakken aan de hand van een inpaklijst

Inpaklijst backpacken

Laten we het maar meteen toegeven: Ook wij nemen vaak meer bagage mee dan we werkelijk nodig hebben en we zijn nog steeds lerende hierin. 
Wij vinden het zelf fijn om als voorbereiding op papier te zetten wat we denken nodig te hebben. We raden aan om voor ongeveer één week aan uitrusting mee te nemen.

Een aantal dagen (of weken wanneer we langer op reis gaan) voorafgaand aan de reis pakken we onze backpack in. Hierdoor kunnen we bij onszelf nagaan of we iets missen tijdens het inpakken of dat we tot het besluit komen om toch niet die zware trui of spijkerbroek mee te nemen, die ook nog eens veel ruimte in beslag neemt. 
Neem in ieder geval kledingstukken mee voor verschillende weersomstandigheden, zoals een dun regenjack, een fleece vest, een korte- en een lange broek, tops met- en zonder mouwen, zwemkleding en stevige (wandel)slippers of sandalen en sportschoenen. 
Het ligt er natuurlijk ook aan naar welk klimaat en in welke tijd van het jaar je reist.

Hier kun je ons voorbeeld voor een inpaklijst in een PDF-bestand downloaden.

Inpaklijst reis

Reizen

 

Als je nog meer tips wilt met betrekking tot het voorbereiden van je reis of vragen hebt, stuur ons dan een bericht via Instagram @wanderlovers.nl of stuur een mail naar info@wanderlovers.nl

In de Blog Budget tips voor tijdens een reis geven we je nog meer tips. 

Backpacken Java

Handige en duurzame reistip:
Geen plastic meer mee op reis door een shampoo bar! Een Shampoo Bar vervangt 3 plastic flessen en gaat ongeveer 80 wasbeurten mee. Het is milieuvriendelijker en goedkoper dan de ‘normale’ shampoos. Daarnaast zijn de Shampoo Bars zacht en mild voor je haar en volledig Vegan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *