Europa

Valencia

Valencia is de op twee na grootste stad van Spanje, maar het is nog lang niet zo toeristisch als in de twee grotere steden Barcelona & Madrid. De stad ligt aan de oostkust van Spanje, aan de Middellandse Zee. Gedurende het hele jaar is het prima vertoeven hier! Wij combineerden onze citytrip in Valencia met een citytrip naar Málaga.

Málaga

Wij combineerden een stedentrip naar Valencia met een paar dagen in Málaga. Málaga ligt in Andalusië, in het zuiden van Spanje. Dankzij de zuidelijke ligging is het klimaat hier zeer aangenaam, ook tijdens de winter. Daarnaast ligt de stad aan de zee, wat het de perfecte bestemming maakt voor een stedentrip en strandvakantie in één!

Lissabon

Lissabon staat bekend als een toeristische hotspot. Toch wilden wij graag een bezoek aan deze stad brengen en naast de toeristische trekpleisters, ook minder bekende plekken bezoeken. In deze blog lees je over onze stedentrip naar Lissabon.

Praag

Meestal geven wij de voorkeur voor warmere bestemmingen. Maar omdat we ook eens een andere ervaring wilden, besloten we om in de maand februari Praag te bezoeken. onze handschoenen, sjaal en muts mee en daar gingen we!