Activiteiten op reis

Activiteiten op reis

Of je nu liever op een actieve reis gaat of het op vakantie liever rustig aan doet, er zijn altijd wel activiteiten op bestemming die bij jouw interesses passen. Maar hoe boek je nu een activiteit of tour die bij jouw interesses en budget past?
Wij geven je een aantal handige tips voor het boeken van een activiteit of tour op reis!

Canyoning Dalat

  • Op bestemming zijn er vaak plaatselijke reisbureaus gevestigd die maar wat graag hun activiteiten en tours verkopen aan reizigers. In de eerste instantie lijkt de goedkoopste optie de beste keuze, maar soms moet je in dat geval inleveren op kwaliteit. Ga daarom eerst op onderzoek uit in de omgeving en vergelijk de verschillende aanbieders! 
  • Vergelijk niet alleen de prijzen van de activiteiten en tours die worden aangeboden, maar ook of er op een bepaalde doelgroep wordt gericht, wat er inclusief en exclusief is, de tijdsduur et cetera. 
  • Als je een langere reis gaat maken, probeer dan de betaalde activiteiten te verspreiden over je reis. 
    Naar onze mening is het leuker om bijzondere ervaringen te verdelen over de duur van de reis! 
    De herinneringen aan deze ervaringen zullen je langer bij blijven dan wanneer je ze snel achter elkaar beleeft.

Wij hebben tijdens onze backpackreis door Zuidoost-Azië bijvoorbeeld op Java  in Indonesië een meerdaags arrangement geboekt rondom het beklimmen van een vulkaan, in Maleisië zijn we een paar dagen in het oudste regenwoud ter wereld verbleven en in Thailand hebben we een kookcursus gedaan. 
Deze activiteiten zijn stuk voor stuk hoogtepunten van onze reis door Zuidoost-Azië, mede doordat we deze ervaringen hebben verspreid over de lengte van onze backpackreis.

Canopy Walk

Als je nog vragen over dit onderwerp hebt, stuur ons dan een bericht via Instagram @wanderlovers.nl of stuur een mail naar info@wanderlovers.nl

ReizenReizen

Rugzakken vanaf EUR 39,90

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *